16 juli 2017

Zwaai Takostu uit naar het Wereld Muziek Concours

De hele maand juli staat Kerkrade in het teken van het Wereld Muziek Concours, ook wel de Olympische Spelen van de amateur muziek genoemd. Showband Takostu oefent zaterdagen, zondagen en bijna alle avonden van de week om zich klaar te maken voor deelname aan het WMC.

Op vrijdag 28 juli reist de showband af naar Kerkrade waar op zaterdag 29 juli wordt deelgenomen aan de showwedstrijden in een afgeladen Parkstad Limburg stadion voor 20.000 muziekliefhebbers. Op zondag 30 juli zal Takostu deelnemen aan de marsparade-wedstijd. Aangezien het stadion van Roda JC in Kerkrade is voorzien van kunstgras, is het ideaal voor Takostu om in Stiens naast het eigen gebouw ook op het kunstgrasveld van SC Stiens te kunnen oefenen.

Donderdag 27 juli wordt voor de laatste keer in Stiens geoefend en iedereen is welkom tijdens deze openbare repetitie. U kunt tijdens deze repetitie aanschouwen wat onze showband in Kerkrade zal laten zien. De generale repetitie is in uniform van 19.30 tot 20.30 uur op het kunstgrasveld naast het clubgebouw van Takostu, ingang vanaf het plein aan de Truerderdyk. Graag tot ziens op donderdag 27 juli om 19.30 uur!

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp