12 september 2015

Taptoe Heerenveen

Taptoe HRV 2015 SB en JB (3)Op zaterdag 12 september hebben Show,- en Jeugdband Takostu een geweldig optreden laten zien tijdens de Taptoe van 2015 in Heerenveen.

Wat 10 jaar geleden als indoortaptoe in Thialf begon is inmiddels uitgegroeid tot een gratis toegankelijke taptoe op het Gemeenteplein in het centrum van Heerenveen. Dit alles onder het motto: “Wij brengen de muziek bij u”! Dat dit een succesformule is blijkt wel ook de grote aantallen bezoekers die de taptoe ieder jaar weer bezoeken. Daarnaast zorgt de streetparade voor “reuring in het centrum” !

De organisatie is er ook dit jaar weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen. Een programma wat garant zal staan voor een middag muziek en show op een unieke locatie.

Deelnemende korpsen waren:

Showband KDO Groessen, Show en Marchingband EVC uit Enschede, Show – en drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden en Showband Takostu uit Stiens met zowel het senioren- als het jeugdkorps.

Deze korpsen stonden garant voor een afwisselend programma en hebben het publiek door de combinatie muziek en show gedurende de middag geëntertaind!

Voor meer foto’s kunt u hier kijken (Showband)

Voor meer foto’s kunt u hier kijken (Jeugdband)

 

 

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp