28 maart 2018

Rabobank Clubkas Campagne 2018

Takostu is wederom geselecteerd om mee te doen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Eind maart barst de campagne los. Tien dagen lang kunnen leden van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland stemmen op hun favoriete club. Wij hopen natuurlijk dat dit voor u ook Takostu is!

Stemmen is alleen mogelijk via internet: www.rabobank.nl/lnwf. Dit jaar is de stemperiode van woensdag 28 maart t/m 6 april. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en is de waarde per stem duidelijk. Takostu is een financieel gezonde vereniging en dat willen we graag zo houden. Daarvoor hebben we uw steun hard nodig. Geef daarom uw stem(men) aan Takostu.

Stemmen kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of je al lid bent. Het lidmaatschap is overigens kosteloos. Indien je nog niet lid bent, meldt je dan meteen aan.

Bij voorbaat dank voor je steun! 

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp