Takostu Slag

Takostu Slag

Takostu Slag staat voor inclusie en is voor iedereen met een verstandelijk beperking die wil en kan meedoen. Slag is een slagwerkgroep die muziek maakt en waar individuele ontwikkeling hand in hand gaat met het groepsproces. Het hoofddoel is dat iedereen een bijdrage levert naar eigen mogelijkheden om samen beter te worden.

Deze groep van maximaal 20 leden oefent elke week in het samen maken van muziek met trommels. Plezier staat voorop en vanuit plezier volgt ontwikkeling. Eenvoudige ritmische bouwstenen, op basis van de muzikale fruitmand (ap-pel ap-pel ap-pel peer), vormen de basis voor de muziek die geoefend en gespeeld wordt.

Lessen

De lessen worden gegeven door enthousiaste instructeurs van Takostu en er zijn tijdens het oefenen begeleiders (vrijwilligers) aanwezig die affiniteit hebben met de doelgroep.

Oefenen

De lessen van Takostu Slag worden gegeven in het clubgebouw van Takostu op woensdagavond van 18:45 – 19:30 uur. Aan ouders/begeleiders wordt gevraagd om de eerste les(sen) mee te komen met nieuwe deelnemers om de instructie/begeleiding eventuele handvaten voor de begeleiding te geven.

Meer informatie nodig of meedoen? Mail dan naar: slagenvlag@takostu.nl