9 januari 2018

Muziek met jonge kinderen in het clubgebouw van Takostu.

Vanaf 2018 biedt muziekvereniging Takostu in samenwerking met Sanne Kramer muzieklessen aan voor jonge kinderen. Vindt uw kind het leuk om liedjes te zingen maar kent u er zelf niet veel? Geniet uw kind ook zo van muziek maar weet u niet wat u er allemaal mee kunt doen? Dan is dit zeker wat voor u!

Wat is muziek met jonge kinderen?

De lessen bij Takostu worden verzorgd door Sanne Kramer. Sanne is sinds 2014 actief onder de naam muziekclubje. Sanne combineert hierbij twee grote passies. Het maken van muziek en het werken met jonge kinderen.

De groepslessen zijn voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar. Vanaf januari 2018 starten de lessen dus ook in Stiens. Om de vrijdagochtend zijn de lessen in het Takostu gebouw aan de Truerderdyk 4H in Stiens.

Tijdens de lessen doen we heel veel met muziek. We zingen veel liedjes, doen er dansjes of bewegingen bij, er wordt gespeeld, gaan met

muziekinstrumentjes muziek maken, luisteren naar geluiden, imiteren en noem maar op. Plezier maken staat tijdens de lessen voorop! Naast plezier maken zorgt het zingen van liedjes voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en het vergroten van de woordenschat. Ook kan het helpen bij structuur geven aan de dag, bijvoorbeeld liedjes zingen bij het opruimen van speelgoed, voor het slapen gaan of op vaste momenten gedurende een dag.

Gratis try-out

Op vrijdagochtend 19 januari zijn er try-outs waar u gratis aan mee kunt doen. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met muziek met jonge kinderen. Om 9:30 uur is de les voor kinderen van 1 tot 2 jaar en om 10:30 is het voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. De lessen duren ongeveer 45 minuten en starten vervolgens 2 weken later op 2 februari. De andere lessen vinden plaats op 16 februari, 2 en 16 maart, 6 en 20 april.

Meedoen aan de try-out? Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@muziekclubje.nl.

.

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp