22 mei 2016

Musikshow Eschwege (Duitsland)

Amper bijgekomen van de deelname aan de Fêtes de la pentecôte in Frankrijk, is Showband Takostu zaterdag 21 mei wederom afgereisd naar het buitenland. Ditmaal ging de reis naar Eschwege in Duitsland, waar de showband heeft deelgenomen aan een middag,- en avondtaptoe ter ere van het 60-jarig jubileum van Spielmannszug Werratal 1956 e.V.  Showband Takostu en Advendo Sneek waren hiervoor als enige buitenlandse korpsen uitgenodigd.

De middagshow begon om 15:00 uur en het optreden van de showband moest helaas tijdelijk stopgezet worden in verband met een op de grond gevallen electriciteitskabel. Ondanks deze kleine tegenvaller, bleek het publiek na afloop zeer te spreken over het optreden en werd Takostu getrakteerd op een daverend applaus.

Na het eerste optreden was er ruimte om iets te eten en te rusten, waarna de avondshow weer zou beginnen om 20:00 uur.  Speciaal voor deze gelegenheid kwam de showband op met de op de instrumenten aangebrachte ledverlichting. Deze blauwe verlichting in combinatie met de donkere hal, zorgde ervoor dat het publiek aangenaam verrast was en het “Ooohh” was dan ook niet van de lucht. Na het optreden volgde een staande ovatie en het is overduidelijk dat Showband Takostu met deze twee fantastische optredens een geweldige bijdrage heeft geleverd aan het jubileumfeest van Spielmannszug Werratal 1956.

Showband Takostu feliciteert Spielmannszug Werratal met hun 60-jarig jubileum!

Voor meer foto’s van Musikshow Eschwege kunt u hier kijken

 

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp