21 september 2018

Zondag 30 september, Lûd fan de Middelsee

Voor iedereen die van muziek houdt en graag een middag op de fiets stapt is  Lûd fan de Middelsee.

Lûd fan de Middelsee is een project onder de vlag van Culturele Hoofdstad 2018 en 1 van de grootste van de 32 projecten van Under de Toer. Op 30 september 2018 kunt u op de fiets langs bijzondere locaties brassbands, fanfares, harmonie, show­bands en zelfs een doedelzakband beluisteren.

De muziekverenigingen vertellen allen hun eigen verhaal, natuurlijk door middel van hun muziek, aangevuld met theater, zang of dans. Op iedere locatie zijn bijzondere combinaties van orkestvormen te beluisteren. De orkesten worden uitgedaagd te vernieuwen en buiten hun bekende ‘oevers’ te denken en het publiek te verrassen. Ondertussen fietst u door het prachtige landschap ten noorden van Leeuwarden, waar eens de Middelsee lag. Laat u verrassen door de kleuren, geuren en muziek.

Weer terug in Leeuwarden kunt u heerlijk bijkomen in de Prinsentuin, waar u een hapje kunt eten en drinken bij diverse foodtrucks. Het evenement wordt afgesloten met een grote finale onder de Oldehove, waar de muzikanten van 17 muziekverenigingen samen een geweldig muziektheater maken. Dit wordt een bijzonder spektakel!

Lees alle informatie of bestel gelijk uw kaarten.

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp