23 maart 2016

Geslaagde Takostu avond 2016

Al jaren is het traditie dat Takostu het seizoen opent met de Takostu avond. De Takostu avond is oorspronkelijk begonnen als voorspeelavond voor de Kids. Zij konden aan hun ouders en familieleden laten zien wat ze al konden spelen. De laatste jaren is de gehele vereniging actief. Dit jaar was bijzonder. Het 3e korps van Takostu had hun 1e officiële optreden met hun nieuwe instrumenten. Vol trots kwamen zij vanuit de hal het podium op.

De jeugdband lieten een aantal van hun nieuwste nummers horen. De jeugd werkt momenteel hard aan deze muziek en zijn een nieuwe show aan het instuderen. Voor de showband was dit ook een unieke avond. Voor het eerst stonden zij in hun bestaan met meer dan 40 spelende leden op het podium. Daarnaast heeft de showband dit jaar een primeur. Zij studeren momenteel aan een compleet nieuwe show met alleen maar nieuwe muziek. De afgelopen jaren werden er meestal nog oude nummers meegenomen naar een nieuwe show of wordt de bestaande show gespeeld met huidige nummers.

Afwisseling van deze avond waren de (street)dance groepen What’s up en Flawless. Zij brachten een explosie van dans op prachtige muziek.

Voor meer foto’s van de Takostu-avond kunt u hier kijken

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp