12 december 2016

24 juni 2017: 6e Jeugdfestival te Stiens

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert Muziekvereniging Takostu uit Stiens voor de zesde keer het JeugdFestival Stiens. Na vijf achtereenvolgende edities zal ook in 2017 het kunstgrasveld voor het Stienser clubgebouw het toneel zijn van wedstrijden in de jeugd-, basis- én kidsklasse. De inschrijving is opengesteld en de eerste aanmeldingen zijn zelfs al binnen. Voor jeugdbands en instructie is dit een uitgelezen kans ervaring op te doen. Alleen al om een wedstrijddag te beleven en te ervaren is voor jeugd belangrijk. Inschrijven dus!

Afgelopen zomer streden er ook jeugdkorpsen om de beste punten. Hierbij ging het zeker niet alleen om de winst maar viel er voor jeugd enorm veel te leren van deze wedstrijd, daarnaast is het goed om andere jeugdkorpsen aan het werk te zien. Op 24 juni 2017 kan er deelgenomen worden aan showwedstrijden en/of marswedstrijden. Beide zijn onder te verdelen in de basisklasse, jeugdklasse en kidsklasse. Er zal per wedstrijdonderdeel een prijs te winnen zijn. Daarnaast zal de wisselbeker te winnen zijn voor de winnaar overall (de hoogste punten van de dag).

De organisatie ligt in handen van Muziekvereniging Takostu uit Stiens onder auspiciën van de OMF, de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân. Ook dit jaar zal er een professionele jury aanwezig zijn om de groepen te beoordelen en van nuttige positief / kritische informatie te voorzien om daarmee verder te bouwen aan verbetering van de jonge muzikanten en instructie.

Voor deelname of meer informatie kunt u contact opnemen met: Jeugdfestival@takostu.nl

Dit bericht delen op: Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
Whatsapp